Hösten på G.

Jupp, nu är det sådär "krispigt" i luften och man måste ha på sig jacka när man går ut men jag tycker faktiskt att det är mysigt, speciellt när det börjar bli mörkt på kvällarna, tända massa värmeljus o bara mysa ner sig =).

Förrförra helgen hade vi fest här, mycket trevligt! Vi blev ca 15 stycken. Vi satt här först och sen var det meningen att vi skulle gå ut på Bluemoon men eftersom endel klantskallar hade med sig patientkortet ut istället för leg. så fick vi gå till Ankan istället :P. Men det var riktigt skoj där med! Lagom med folk o så...

I helgen var vi till Göteborg jag och Micke, vi hälsade på hans kompis med flickvän. Först gick vi på Liseberg i 2 timmar, rekord för min del, alltså på hur kort tid man är där. Vi han åka Balder(jävlar va skoj!!!!) Uppswinget  och Kålerado, alltså haha, jag fick värsta vågen sköljd över mig så det såg ut som om jag pissat på mig ärligt talat! Inte så jättekul, fick sätta mig o soltorka =).
Efter Liseberg åkte vi hem till Mickes kompis o gjorde oss iordning, sen gick vi ut o käka o sen hem igen till dom o spelade kort o drack öl. Det var en rolig kväll =).

Just nu sitter jag och lyssnar på Nightwish nya album, dom har ju bytt sångerska, personligen tycker jag att Tarja var mycket bättre men den nya sångerskan gör ett bra jobb ändå, inte så lätt att ta över en sån uppgift... Tycker den här låten är skitbra med Anette, den nya sångerskan:

http://www.youtube.com/watch?v=GdZn7k5rZLQ

Ja, jag kan ju inte lägga ut direkt på sidan så som alla andra kan, ni får stå ut ;)


Nu ska jag ta hand om Almise

28 år idag...

                                                                image61


Guuuuud va gammöl!!! =) På den bilden var jag inte gammal iaf, typ 6-7 månader. Mamma var ju tom yngre där än vad jag är nu... Uj uj...

Idag blir det o åka till Deje o käka mat o lite tårta, gött o slippa göra iordning själv :P. Sen ska vi kolla på hus. Kollade på ett hus i förrgår oxå, vi får se hur det blir med det... =)

Ska ta o hoppa in i duschen nu, ha en bra dag alla!


Tröööööött...

image40


Hemma igen efter Danmarkssemestern! Den var lyckad, men man blev sliten efter allt bilåkande. Tur med vädret hade vi oxå. På torsdagen när vi kom till Danmark bestämde vi oss för att ta en tur upp till Loekken, där det fanns milslånga stränder. Det var helt underbart fint där, såg ut som utomlands, ja alltså Cypern eller nått menar jag då =). Där badade barnen och vi solade och plockade snäckor. Gött!



                                                          



Efter det åkte vi till hotellet, klockan hann bli mycket! Vi åt god mat sen stupade vi i säng, helt utslitna!
Dagen efter drog vi till legoland tidigt, det tog ca en timma att åka dit från hotellet. Det var lagom med folk, köerna tog ca 10 min till karusellerna. Vi åkte nog allt som gick att åka tror jag, tom Liza som är livrädd för karuseller åkte allt. =) (Jag drog med henne på att åka Virvelvinden en gång på I2 marten när hon var 5 år, efter det började hon gråta så fort hon såg en karusell).
Vi var på Legoland 2 dagar på raken, det behövdes för man skulle inte hinna att se och åka allt annars. Vi åkte hem igen på lördag kvällen, var hemma här i Karlstad kl 3 på natten. Jag är skitsugen på att åka mer karusell, tur att jag o Micke drar till Liseberg näst nästa helg! =)


Lite bilder, alla byggnader är gjorda av lego och i miniatyrer, skitgulligt! =)









Till helgen blir det fest här, vi trodde inte det skulle komma så många först men nu verkar det som om det kommer endel iaf! =) Ska bli sköj, första gången på väldigt länge som jag kommer gå ut på krogen sen oxå. Om ni vill komma så är det bara o ringa ;).

Legoland imöra!

Imorgon kl 04.30 drar vi först ner till Gbg o sen vidare med båt till Danmark. Ser fram emot det, ska bli kul hoppas jag!

I helgen så var vi på bröllop i Karlskoga. Det var en kompis till Micke som gifte sig. Jag känner typ inte dom men ändå satt jag med tårar i ögonen nästan helatiden, det var jättefint!! =) God mat, grillat, och skitgod tårta efteråt.
På kvällen så öppnade dom baren och jag måste säga att jag blev ganska packad tillslut, dock inte på nått pinsamt sätt, som tur var :P.  Bandet soundstorm spelade live där oxå. Dom var grymma!! Det bandet ska vi oxå ha på vårt bröllop har vi bestämt oss för. Om jag nu vågar gifta mig, jag kommer ju antagligen gråta ihjäl mig eller nått... =). Vi tog taxi hem till Mickes styvbror sen på natten, lr vad man ska kalla honom för... Han är iaf bror med Mickes syrra... =) Dom var oxå på bröllop, inte samma dock. Vi stog där o väntade ett tag på att dom skulle komma hem, men vi tröttnade och gick tillslut. Dom skavsåren jag fick var inge trevliga kan jag säga!

Från det ena till det andra, va sjutton blir det med vädret!?!  Nyss var det strålande sol, nu ööööser regnet ner. Hjälp... Det var nog det största skuren jag sett på länge!

Nu ska jag ta o städa vidare här, vill att det ska vara rent o fräsch när man kommer hem på lördag natt!



                                                                                                           

                                                  
                                                                                                                                                                                                           
                                                                                    
                                            
                                                                                   
Ehum, Fråga mig inte vad som hände med bilderna, orkar inte fixa till det nu, så det får vara så =)

RSS 2.0