Varmt!

Varmt!


Hjälp jag smällter bort i denna hettan, fyfan... Usch... Blä...

Sitter o väntar på att mammsen ska ringa o säga att hon är på G, ska in till stan o kika lite.
Kan behövas för jag är grymt uttråkad... Har blivit sjukskriven nu igen o kommer inte komma tillbax till jobbet nått mer, känns riktigt skumt! Har fått sån foglossning, och vem kan gå omkring med det på ett sånt jobb som jag har, antar att det inte är många iaf!

Igår blev jag RIKTIGT festsugen. Vi var i K-skoga hos älsklingens syrra o käka thaimat och tjöta, då var det nått där som hette Diggilo, lr nått, det är iaf några kända artister som åker runt och uppträder i sverige.   Det satt  iaf folk runt om på gräsmattor o lyssna på dom o drack öl o grejer, det såg SÅÅÅ mysigt ut. Jag skulle NÄSTAN kunna göra vad som helst för en stooor kall öl =). Men jag får vänta ett tag till!

Snart är det flyttdax åxå, ska bli gött att komma ifrån denna varma lägenheten!
Oj, nu ringde mamma, så nu får jag nog ta o göra mej iordning!
Ha det i värmen!

/MH



Det ÄR nån därinne! =)

Jag är inte så duktig på att upptatera mig här, som ni märker =)
Var iväg på Ultraljud i måndags med Micke, Liza och Angela (tack gumman för att du finns och alltid ställer upp! ) Det var helt otroligt att se det lilla livet röra på sig därinne, h*n sög på tummen o visa upp alla sina fingrar för oss. Nu känns det mer verkligt =) Kanske slipper oroa mig så mycket som jag har gjort innan.b Dessutom känner jag små knuffar lite titt som tätt, så mysigt! =)

Idag, är jag helt själv här hemma, Micke är på enduro och Liza är hos sin pappa över natten. jag ska snart åka till Mamma o pappa o vara där, gillar inte riktigt att vara själv =P. 
Oh well, jag måste ta o göra nånting nu, kan inte sitta här längre. Skriver en annan gång igen!

/MH


RSS 2.0