Regnväder!

image32

Denna sommarn har vekligen varit kass! :( Det var bra väder i maj/juni där, men sen har det bara varit skit nästan!

Igår vart det ganska bra väder. Jag, Liza, Micke och Alma passade på att ta en långpromenad då. Liza hittade massa hallon och blåbär som hon plockade och la i sin cykelkorg. Finns nästan inget godare än vildhallon på sommaren, slår nog jordgubbar tror jag =). Vi bakade iaf stora muffins och hade i dom bären. Blev skitgoa!
Idag har jag inte gjort ett dugg, tror jag aldrig haft såhär tråkigt i hela mitt liv! Funderar starkt på att  dra iväg till gymmet sen o köra ett ordentligt pass, vi får se senare....

Nu ska jag iaf hänga upp tvätt, blää...

Jajajaaaaa :P

Jag vet inte men jag glömmer bort att skriva här, det  har inte blivit någon vana direkt. =)

Alma sover och jag sitter här med VÄRLDENS träningsvärk! Var på ett skivstångspass i förrgår på friskis o svettis. Jag lovar, jag har aldrig svettats så mycket i heeeela mitt liv! Fattar inte hur människan (ledaren) därframme kan stå o gapa o skrika o säga vad man ska göra,  usch va jobbigt! Men då är jag ju otränad förståss =). Men det ska det bli ändring på, har köpt årskort så nu jävlar! Skulle egentligen ha vart iväg och gymmat igår oxå men eftersom jag knappt kunde ta mig upp och ner för trappen eller knappt kunde gå öht så bestämde jag mig för att vara hemma och vila mina stackars små muskler. Men idag blir det nya tag, på ett skivstångspass igen... =)

Om 2 helger så ska jag och Micke gå på bröllop, ska bli super kul, älskar det! =) Han var ju förövrigt på svensexa i helgen som var, fyllekajan ;). Han var faktiskt så jävla full att han råka somna på bussen och vaknade upp i Oslo av alla ställen. Haha klantis!! =). och jag satt hemma o trodde att han skulle komma hem med en buss som skulle vara hemma kl 1 på natten, han var alltså i Karlskoga på svensexa. Men neheeej, så blev det inte, o hans mobil dog oxå på köpet, så jag satt på nålar o trodde det värsta, kl 12 dagen efter kom han hem, snacka om vad mycket arga meddelanden och sms han hade fått! Men nu är det där glömt och förlåtet. =)

Om 3 veckor drar vi till  legoland, våran familj samt Mickes mamma och styvpappa och brorsa. Ska bli sååå kul! Har aldrig vart där, så det ser jag fram emot.

Nu ska jag ta o käka lunch, försöker skriva snart igen ;)



RSS 2.0