Nu är det 2 månader kvar!

image66

Jag börjar längta lite smått nu... Efter julpynt, massa ljus överallt, MATEN, Kalle Anka, allt godis :P, allt MYS helt enkelt! Fast, när julen kommer så är det bara några veckor kvar till jag ska börja jobba igen, inte ens det.. O det ser jag inte fram emot tyvärr... Men men =)

Idag ska jag försöka städa här hemma, inte roligt men det är så skönt när det är klart, så känner man sig duktig! =)
O sen så slipper man att få Astma anfall... Imorgon ska vi fira mini Halloween här för Lizas skull, hon kommer få trollhår och avhuggna fingrar medans jag och Micke kommer äta möglig pizza med larver på, mohahahahahahahaaaaaaa.....




En liten tanke till er som är dryga och egotrippade, VAR inte det ni kommer bara förlora massa vänner, det säger sig kanske självt men jag tror att vissa inte tänker på hur dom beter sig... Tyvärr...

Oj då :P

image65

Jag hade visst en blogg oxå! =)
Nu kan jag inte skylla på att det inte händer något i mitt liv heller, har hunnit med ganska mycket under den här tiden jag inte skrivit. Jag har vart till Sthlm och hälsat på Angelagumman, det var skitkul! Vi var hos henne o festa sen drog vi ut på krogen sent på kvällen/natten. Hittade ett kvitto från Golden hits där det stog att vi kom in  halv 2 på natten :P Men vi hade kul!
Helgen efter det så hade Elin Nyman födelsadags kalas. Vill helst inte prata om den, blev FÖR full! Haha...
Sen har jag vart på fest i Örebro o träffat halva Mickes släkt och gamla vänner.  Liza, Micke och hans syrra badade badtunna till kl 5 på morgonen, Fatta att Liza var uppe så jävla länge! =)
I helgen som va så hade älskade Elin födelsedags fest. Vi satt hemma  hos henne först o drack vin o kollade på Idol, sen drog vi till Nöjes kl halv 9 för att käka buffé där. Hennes jobb vart inbjuden på 4 års jubileum. MEN för det första gick vi o tog oss mat på restaurang delen, för vi trodde att man inte kunde äta nån annanstans, då kommer det en servitris o säger till oss att vi hamnat alldeles galet, vi skulle vara i nattklubbsdelen o käka och dom hade dessutom slutat att servera maten. struuuul... Men vi fick käka upp den maten som vi hade tagit till oss iaf. Endel av oss fick käka bara potatisgratäng och sallad medans jag och Elin som hade hunnit tagit allt fick både kött o sås o allt gott. Vi delade med oss såklart.. =) Usch va luddigt det här blev kände jag, aja, det är inte så mycket att förstå egentligen. =)

Nu till helgen som kommer så firar jag och min älskling 2 år! Det låter inte så mycket men det känns så.
Vi ska först till Bomsta och vara på deras spa. Jättemysigt där och billigt! Man får en stoor bubbelpool, bastu och mysig atmosfär helt för sig själv, vi var där förra året och förlovade oss =). Sen efter det så ska vi äta på Via Appia inne i stan, det stället verkar riktigt fint. Sen vet jag inte om vi ska till nån krog nånstans o dricka lite drinkar o så... Vi får se.  Efter det så ska vi ta in på hotell. Längtar dit nu!

Nuuu ska jag fixa mat!
ha det göttit! / MH

RSS 2.0