Internet, en skänk från ovan!

Ja jag klarar mig då inget vidare utan det iaf, va hemskt egentligen =). Har varit utan det i snart, hmm, en månad? Men det känns som längre tid...
NU har vi flyttat färdigt iaf, eller vi har äntligen blivit av med lägenheten, så nu har man inget mer med den att göra, skönt! Däremot kommer det nog ta sin lilla tid att få iordning på alla kartonger här, tur att man har förråd! :P
Jobbade helgen som var, så då fick man inget gjort här hemma och denna helgen lär det inte bli nått heller för då drar vi till Örebro och festa. Aja, det får ta sin tid, så är det =).

Angela väntar barn! Fatta va kul, kommer kännas otroligt skönt att ha en kompis som kommer sitta i samma sitts som en själv, det där lät negativt men det är det INTE =). Det är underbart med barn! Är så glad för din och Viktors skull gumman!! =) Och du ska veta att du får ringa närsom helst på dygnet om det skulle vara nått!

Igår dog vår lilla hamster =(... Men han blev gammal, jag tror han var nästan 3-4 år, en hamster brukar leva 2 år säger dom, så han hade troligtvis ett bra liv iaf. Vi har begravt honom i vår trädgård, så han finns inärheten av oss iaf =).

//MH

RSS 2.0