Nepp...

Eftersom det inte är några som läser min blogg så lägger jag faktiskt ner nu.
Jag finns dock på bilddagboken.se om nån skulle vara intresserad... Stor idé att skriva det här ;)

Tjipp!

God jul!


En bild på Alma förra året =)


Hinner inte skriva alls mycket nu, ska fixa iordning mej sen ska vi sticka direkt till mamma o pappa och fira jul där. Fattar nog fortfarande inte att det faktiskt är julafton idag... :S

Ville egentligen bara önska er alla en riktigt god jul! Vilka ni är som nu läser denna intressanta blogg, OM det nu är någon? Nu börjar jag som Angela gör i sin blogg, FINNS det någon som läser denna öht? =) Annars känns ju detta ganska menlöst, hehe. Var inte blyga nu, skriv vilka ni är så LOVAR jag att blogga mera =)

Nåväl, god jul!

Nedräkningen har börjat!

Bara en vecka kvar sen drar jag till solen och värmen en stund, det ska bli otroligt skönt! Dels för att slippa sveriges vinter och dels för att slippa allt runt omkring, jobb mm... Är ganska trött på det där jobbet jag har nu måste jag säga, det är bara massa gnäll och klag hela tiden ju... Tror att alla skulle behöva en semester därifrån ett tag! =)

Imorgon ska jag gå ut med min bästaste vän Elin, ser fram emot det. Förstår inte varför det ska vara så svårt att träffas då och då, vi bor ju bara ca 3 mil ifrån varann, dessutom jobbar hon i Deje så, ja, vi får skärpa oss! =) Det var längesen som bara hon och jag satt och snacka massa skit och drack vin ihop, det har alltid vart massa andra folk med dom senaste gångerna.

Som vanligt har jag inte så mycket att komma med här... =) Var iväg i helgen och handlade lite julklappar men vi har fortfarande en del kvar. Jag FÖRSTÅR inte varför det ska vara så svårt att börja handla julklappa i tid?? Näää, det ska göras i sista stund, fast iår var jag faktiskt någorlunda snabb med första julklappen dock...
Till helgen är det julfest för jobbet oxå, och Maria ska inte med för hon jobbar... Tråkigt, men det får gå!
Nu ska jag fösa in Liza i duschen, sen ska jag glo på tv hade jag tänkt. Ha en bra kväll!

/MH

RSS 2.0