Ut med det gamla året och in med det nya!! =)

Bara en dag kvar tills det blir ett nytt år, helt otroligt! =) 2007 har varit ett bra år. Vi har ju köpt hus, eller ja vi fick veta att vi ska göra det iaf. Jag har fått se Alma växa och bli en liten tjej istället för bebis =), kärleken till Micke har bara växt sig starkare och Liza har blivit SÅ duktig på att läsa o skriva! Ja det var väl lite av vad som har hänt i mitt liv under 2007, visst har det hänt massa ledsamheter oxå men det är inget jag behöver ta upp här. Hoppas 2008 blir ett lika bra år!

På julafton var vi och fira jul i Kga hos Mickes mamma och styvfar och med några av hans syskon. Liza var inte med då utan hon firade jul med sin pappa.
Det var trevligt iaf, fick det jag önskade mig, vin och ett presentkort på Åhléns, Micke fick ett på IKEA ;).
Det var första gången jag firade jul med Mickes familj, faktiskt. =) Nästa år har vi sagt att vi ska fira i vårt nya hus!


Lite bilder tagna i Karlskoga.


På juldagen var vi i Deje och firade jul hos mina föräldrar med mormor och morfar och brorsan oxå. Där var det som det brukar vara, förutom att ingen Kalle var på tv. =) Men det var mysigt! Alma och Liza fick mycket julklappar och innan vi hade delat ut dom så sprang Liza omkring som en skogstogig älg. Men man vet ju hur man var själv på julafton som barn! =)
Det syns på bilderna här nere hur hon var :P




Imorgon ska vi till Kristinehamn och fira nyår hos en kompis till en kompis till Micke... öööh... Ja =). Elin och hennes fästman kommer dit lite senare oxå. Ska bli kul!
Jag var och panikhandlade en nyårsklänning häromdagen, köpte en som absolut inte är min stil men den var på rea och jag var desperat så vad gör man inte. Det blir nog bra med det. =)
Nu ska jag faktiskt lägga mig och vila lite, har börjat sova så dåligt på nätterna...

Gott nytt till er alla!!!




Personlig konkurs... :(

Försäkringskassan ringde nyss och sa att jag tyvärr inte hade några föräldradagar kvar som jag hade räknat med. KUL att veta att man inte kommer ha några pengar över jul och nyår :(. Jag gillar inte FKs sätt, när jag satt och planerade min dagar via internet så såg det grönt ut. Varför kan det inte stå att jag inte hade pengar kvar för december så jag kunde planera om... FAN!
Allt känns helt värdelöst just nu... Förutom min kära familj då, tur att ni finns!



Alma har fyllt ett år förresten, hon gjorde det på Lucia dagen. =) Det var fullt hus här kan jag säga! Och oj vad mycket fina presenter hon fick! =)

Snart ska jag börja jobba oxå, det känns skönt så jag kan få liiite mer pengar iaf!! Även om jag är extremt underbetald.... Får jobba mycket extra!

Snart är det jul och nyår, går så fort! Kommer fira jul hos Mickes mamma med familj, sen på juldagen kommer vi vara hos mamma och pappa och fira, eftersom jag inte har Liza på julafton iår får det bli så!
På nyår ska vi på fest i Kristinehamn hos några som vi inte känner :P Det blir nog bra med det... =)

Nu ska jag fixa käk till mig och Almisen!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!

RSS 2.0