Lyckad helg lr?

Njaaaae, jag vet faktiskt inte =). Den kunde vart roligare!
Det började med att jag knappt sov någonting natten till lördag, så jag var ganska trött där ett tag...
Sen var väl allt lungt fram tills vi skulle ta bussen från Kga in till Örebro... Då började mitt ena öga att krångla, trodde jag hade fått nått innanför linsen först men sen när vi satt på bussen så började det rinna och jag kunde knappt hålla det öppet.. Det gjorde skiiit ont! Det var som nån satt o stack en nål lr nått annat vast... Väl i Örebro sparng vi in på närmsta toalett så jag fick ta ut linsen och skölja ur ögat ordentligt. Tur att jag tog med mig linsvätska! Efter det gick vi till bion och jag tyckte att det kändes lite bättre... i en minut.... Sen börja det igen, det bara rann tårar ner för kinden på mig, och stack o stack o stack, så jag gick in på toaletten o gjorde om samma grej igeeen... Sen gick vi in o kolla på Spiderman, typ i en timma kanske, sen stog jag inte ut längre utan vi fick gå ut, så vart det med den bion, KUL! Jag gick in på toan igen, och satt in den "onda" linsen i det andra ögat istället, Det kändes bra! Jag såg jävligt skumt på det onda ögat bara helt suddigt och saker o ting hade 2 konturer... =)
Värmeljusen hade som en gloria runt sig osv.. Men men, hellre det än att ha ont! Så gick jag hela kvällen.
Sushin var lyckad iaf, äckligt gott!
Sen gick vi till en pub o drack öl o träffa Mickes syrra med en kompis, vi gick till en flumkrog sen oxå som spela reggae hela kvällen, skitbra, men jisses vilket skumt folk! Det var en liten kinestjej där som hoppa runt o dansa regndans o satt på golvet o veva med armarna, varm som få... Men det var nog ganska många som var det där kan jag tro.
AJa, sen tog vi bussen till Kga iaf o la oss o sooooov, oj vad jag sov, dagen efter var ögat alldeles igensvullet, så jag ringde till sjukstugan där borta, hon tyckte jag skulle vänta med o visa ögat tills jag kommit hem igen.. Jag gjorde aldrig det, för sen blev det bättre och nu är det helt bra tror jag, Vette fan om jag vågar sätta in den där linsen igen =)

Nu ska jag ta hand om grinAlma här, hon har inte gjort annat idag... Bläää....

Snart dop!

image15


Ja nu är det inte långt kvar till Almas dop blir av, på lördag närmare bestämt. Önskar bara att det är över så man kan åka hem o kolla på ev hockey/Shlagerfestival :P. Nädå...  Men jag måste göra massa pajer o så tills dess, gäller att få tummen ur bara.
Det kommer inte speciellt många från min sida, nästan alla hade förhinder. Men från Mickes kommer det lite fler. =)
Angelagumman kommer hit på fredag oxå! Ska bli underbart att få träffa henne igen, det var skitlängesen sist!
 
image16


Förra måndagen var det valborg, vi var i Deje hos Elins mamma o satt där o drack o tjöta, trevligt men kallt för vi fick sitta o vänta på hennes altan i typ 4 timmar. Elin hade hennes nycklar inne i hustet, som var låst, där gjorde dom ingen nytta =). Vi var aldrig upp till Deje o kollade nått, även om det var planerat så från början, det får bli nästa år!

I lördags fyllde Liza älsklingen 7 år! Hon blir så stor min lilla tjej. Det var inte längesen hon var lika liten som Alma är nu tycker jag.  Ta vara på tiden säger jag bara!

Nepp, nu ska jag och Almisen gå ut o gå!

/MH

RSS 2.0