Det där va inte igår!

Det där va inte igår!


Nää o längre lär det dröja innan jag kan festa till det igen! =)  Men det är det värt,  med tanke på vad jag får. 

Håller fortfarande på att flytta o plocka, det tar aldrig slut på grejorna! Usch... Tur att vi hade den gamla lägenheten en månad längre, hur skulle det gå annars...
Pappa ringde förut o sa att dom skulle åka dit o städa lite,  snällt av dom! Men det är nog mer grejer kvar där än vad dom tror :S.

Hösten har nog bestämt sig för att komma nu oxå, det är inte alls lika varmt och det regnar en hel del. Det gör inte mej nått alls, tycker det är riktigt skönt!
Ser fram emot att tända massa ljus o mysa ner sig med en filt i soffan =)

Nu ska jag o Liza kolla på film!

/MH

Den bara växer o växer!

Den bara växer o växer!




Huuur ska detta sluta? =) Är bara i vecka 23 på bilden, v 24 nu, Jaja vi får se.

Fyller år i dag, 27 år, Jag fyllde ju 20 nyss?! 
Idag blir det en lugn dag, ska baka bullar hade jag tänkt, om jag orkar. Sen ska jag och älsklingen gå på bio, det blir ju iofs ikväll. Eftersom jag alltid har varit ett fan av superman, så blir det den =).

Igår var "Anlia" här, riktigt trevligt, vi satt vid datorn och gick o käka onyttig mat, men det är som det ska vara, vi kan ju inte bryta den traditionen! hehe... Följde med henne hem sen en stund för Micke skulle in till stan. Hoppas vi kan ses nån mer gång innan du tar ditt pick o pack o drar till Ume... Kommer sakna dig vännen!

Nästa helg blir det inflyttningsfest, har ju flyttat nu till en stoooor lägenhet, på 150 kvm... Det duger åt mig! Haha...
Kommer många jag inte känner men det kan vara trevligt, det blir inte så många kompisar till mig tyvärr, Elin kommer ju o kanske Lina o Angela, vi får se!

Imorgon ska jag till BM för andra gången, då ska jag äntligen få höra lilla bebbens hjärtljud, spännande!

Nu ska jag slänga mig i sängen ett tag o läsa innan det bär av till konsum!
/MH

RSS 2.0