Blåser bort...

Så sitter jag här än engång och skriver ett littet blogg inlägg. Det händer ju inte allt för ofta kanske. =)
Alma ligger o sover middag och jag sitter framför datorn och lyssnar på "stormen" som är utanför.
Är ledig idag och imorgon för till helgen är det min jobbhelg, IGEN... Jippie!.. Som tur är går den faktiskt ganska fort.

Nu är det bara ca en och enhalv månad kvar tills vi åker till Lanzarote, ska bli så jädra skönt att slippa en veckas kyla!
Vi kommer hem lagom till jul typ, skumt... =)
Firar Almas och Mickes födelsedagar där.

Nepp, ska jag vara ärlig så har jag inget mer vettigt att skriva, så jag ger mig här.

Tjipp/MH

Snaaaark....

Varför är jag så trött för? Är det höstvädret kanske? Många klagar på att dom är trötta så det måste ha med det att göra.

Idag ska man jobba 16.30-21.15. Igår när jag jobbade kväll vart det blodbad på jobbet, så rörigt och så jobbigt!! Hoppas det blir lugnare ikväll. Imorgon jobbar jag till 2 sen är det bara att dra hem för att göra iordning sig till Marias fest. Har vart duktig nu på morgonkvisten och lagat 2 tacopajer, hoppas bara att dom är ätliga :P.

Alma sover, det behövdes för hon var dödstrött! Hon har börjat bli så rädd för mycket. När jag dammsuger blir hon rädd, springer o gömmer sig bakom fåtöljen och säger "Alma blij jääädd.."  När jag vispar med elvispen blir hon rädd och börjar storgråta.... Hoppas det går över snart. Måste vara jobbigt att vara rädd för allt. =)

Undrar om man ska ta o lägga sig o sova en stund? Jo det får nog bli så!

Ha det gott!
/MH

I´m back!

Jaa vasjutton... Jag har inget bättre för mig så jag bloggar väl lite då... =) Tror inte det är så många som läser min blogg kanske?

Såg nyss att det var 100 år sedan jag bloggade och jag känner absolut inte för att dra upp allt som hänt i mitt liv efter det. =)
Idag är det lördag men det känns som en onsdag kanske... Jobbar hela helgen så nån helg känsla finns det inte här iaf. Min sambo och mina barn är i Kga, dom lämnade mig i sticket! :P Konstigt att vara själv här i huset faktiskt, händer inte så ofta. Ska försöka att inte tänka på några spökhistorier och sånt.

Nästa helg blir det fest hos Maria, nästan hela 4:an ska dit, det ska bli skoj, Ser fram emot det!! Fylleslag... =)

Nepp nu blir det att krypa till kojs om jag ska orka upp och jobba imorgon, 8-21, det blir grejer det!

Godnatt på er!!
/MH


RSS 2.0