Alla hjärtans dag! <3

image77





Tycker egentligen inte det är så speciellt med den här dagen, man ska ge varandra gåvor och vara extra gulliga mot varandra men ska man inte göra sånna saker annars oxå? =) Det tycker jag iaf. Men visst, det är roligt med sånna här påhitt, jag kan erkänna att jag gärna hittar på nått extra, lagar extra god mat osv, då  jag är den som älskar att fira allt!

Idag blir jag och barnen själva hemma, Micke ska iväg på hockey med kunder. Han kommer hem senare på kvällen så då tänkte vi dela på en flaska rött. =)
Jag och Liza tänkte laga nån go mat i kväll men frågan är vad??

Imorgon får vi nycklarna till huset! Känns skitskumt och overkligt på nått sätt men det ska bli så roligt! =)
Jag jobbar helgen men har tagit semester på söndag, måste ju hjälpa till o flytta lite iaf ;). Vi sover i huset för första gången på lördag, coolt.

Nu ska jag och Alma ta en promenad, det är ju rena rama våren ute! Knäppväder...

/MH

Tjo hej...

Näe.... Vad ska jag skriva här då?

Har börjat jobba igen efter en lång mammaledighet, det känns riktigt bra, änsålänge ;). Har ju byt bana lite, eller egentligen inte men jag är inomhus istället för ute och jag måste säga att det känns jäkligt skönt!

Nu är det bara 12-13 dagar kvar tills vi får tillgång till huset, känns ganska overkligt faktiskt =). Här ser det ut som en bombnedslag, kartonger och soppåsar överallt + massa annat skräp, blääää, mår illa när jag ser det. Och det är typ en liiiiten del av vad som finns kvar att packa ner, fattar inte att man samlar på sig så mycket skit!
Mickes mamma och styvfar var här i helgen som var och tapetserade om lite här. Det var några fettfläckar som KBAB inte tyckte om, så vi fick lov att tapetsera om bara för det... Hallå, det brukar bli lite slitage när man har bott i en lägenhet ett tag, dom kan ju inte tro att det ska se bättre ut än innan man flyttade in... Dom har bråkat med oss skitmycket på sista tiden, orkar inte skriva allt här... Flytta aldrig in i en KBAB lägenhet säger jag bara!

Nu har vi, eller Micke vart o köpt en dubbelpulka till Liza + en babypulka till Alma, så nu ska vi snart gå ut.  Det regnar ju här nu, så man får passa på innan all snö försvinner.


RSS 2.0