Nuu så!! =)

Nu äntligen ska bebin snart ut!
Vaknade kl 04.00 ca av att det knäppte till imagen, vågade inte tro något annat än att det var bebisens leder jag hörde. Kände därefter att jag blev toanödig och förökte ta mig upp, inte lätt när man är som en valross =). Men det gick tillslut, och då bara forsa vattnet ner för benen på mig, trodde att jag kissade på mig! Men så var inte fallet :). Nu sitter jag här framför datorn, hehe typiskt mig, och väntar på att värkarna ska komma igång ordentligt. Men det är bra om dom kan dröja liiite till så vi hinner lämna Liza på fritids.

SHIT JAG ÄR SKITNERVÖS!!!

Det var väl själva f-n...

Jag var nog riktigt dum som trodde att denna bebisen skulle komma ut en vecka innan BF lr så. Nu har jag gått över 2 dagar, vilket egentligen inte är någonting. Det finns dom som går över 3 (!) veckor. Nu ska inte jag säga för mycket för då kommer säkerligen jag göra detsamma.

Idag fyller Mickepicke år, 28, gamle göbben :). Jag ska försöka ta mig ner på krp centrum sen o fixa lite saker, hoppas det inte börjar spöregna tills dess bara, skitväder... Jag blir riktigt ledsen om det blir en regnig jul. Är som ett barn där faktiskt, det blir ingen jul utan snö, typ =). Fast jag är faktiskt glad om det kan hålla sig så här milt tills bebben pluppar ut, så jag slipper halka omkring med magen i vädret =).

Nehepp, vad ska jag göra nu då,  får nog bli att vika lite tvätt, det är gööör sköj det!

Ha det!

RSS 2.0