Alma 9 månader idag!

image62


Hjääääälp, stoppa tiden, bara en liiiten stund? Det går för fort, helt klart... Får nästan lite panik =)
Almagumman är alltså 9 månader idag, om 3 månader blir hon 1 år, oj...

Vad händer annars då... Mjaaa, vi håller på att leta efter hus för fullt, det blir ju inget här i karlstad, för dyyyrt, inte värt det! Utan det blir i Deje/Forshaga trakten. Vi hade ett hus på G som hade stått tomt i ett och ett halvt år. Huset har ju vart med om endel. Dom som äger huset skiljde sig och hon flyttade till annat, mannen bodde i huset själv ett tag, misshandlade det lite med o stänga av kylan o så mitt i vintern så det frös. Det var frost inne på fönstren. Detta gjorde han för att inte hon skulle kunna sälja huset sen.  Efter det så hängde han sig i trappen... Grannen hittade honom. Så jaaa jag var inte så pigg på det där huset först men efter ett tag så började jag gilla det mer och mer. Vi la ett bud på det , och vad händer då, jooo det kommer förståss 2 spekulanter till! Så jävla typiskt när ingen hade velat haft det på över ett år! Så vi förorade ju den där bugivningen. Är så jäkla sur på dom som kommer o förstör! :P. Men vi har några hus till som vi ska kolla på, håll tummarna för oss!

Snart är det helg igen oxå, går så fort! Och idag så ska Angela o gänget gå på Black eyed peas, inte ett dugg avundsjuk... Nope...  Baaah, jag vill oxå seeee!! Hoppas ni får det skitkul verkligen och glöm inte att ta massa kort! =)





Oxhälja!!

Here i come! Tror jag... :P. Väntar på att Elin ska bli färdig nångång, hon ville åka vid 3 idag, mmm =) Kl är halv 6!Seeeeg Elin :P. Men det blev lite bilproblem så allt är inte hennes fel iofs =)
Jag sitter här o dricker en Aquatini Strawberry Crush, den e go! Micke, Liza o Alma har dragit till Karlskoga där vi ska sova inatt, han kommer o hämtar mig vid 2 i natt, så gooo! Min dullegubbeduttiduuutsnuttfnutt :P

Neee, nu örker jag inte sittör här längröö (På bred värmländska, och den är jag stolt över, ibland, så klanka inte ner på den, vissa är duktiga på det... =). Kan ju inte jag hjälpa att jag är född o uppvuxen här... )

Jaja, ha det gött, trevlig helg!




RSS 2.0