Uppdatera kanske?

ÄNTLIGEN sover umgarna, Liza somnar utan problem men Alma har ju fått världens eksem + pollenallergi så hon har det inte lätt nu, stackarn... Vaknar minst 3 ggr per natt och kliar sig sönder o samman. Man är ju van att hon somnar i sin egen säng vid 7 på kvällarna, så detta är ett h-vete rent utsagt, mest för henne... Hon ska till doktorn imorgon iaf så jag hoppas vi kan få hjälp!

Förövrigt är man själv här hemma med ungarna nu, Micke är i Örebro på nån utbildning, kommer hem imorgon kväll. Känns tomt faktiskt men samtidigt ganska skönt :P.

på fredag ska jag på ultraljud, ja jag är gravid till er som inte visste :P. Ska kolla vilken "sort" det är nu, spännande! Hoppas dom kan se det bara... Börjar bli riktigt stor om magen nu, så jag fasar över hur jag kommer se ut i slutet... Blir nog en full bukplastik efteråt ;).

Sist men inte minst skänker jag en tanke till min kära kusin som har vart försvunnen i 2 veckor idag, någonstans i frankrike är han och ingen vet var han har tagit vägen, polisen letar efter honom och även hans "kompis" som var med... tyvärr har man ju börjat tro det värsta nu :(. Man tror inte att sånt här ska hända så nära inpå en.... Usch!


Nog för idag!
/MH


RSS 2.0