Har ett eget hus =)

Ja iaf nästan! Senast den 1:a Mars så flyttar vi in, vi hoppas på att någon kan ta över vår lägenhet lite tidigare.
Kommer bli lite träligt att pendla till och från jobbet men det får det vara värt. Kommer ju inte jobba så många procent om jag får den raden jag vill ha och då kommer jag jobba mycket extra i Deje.

Annars är allt nästan som vanligt. Alma har haft 3 dagarsfeber tror vi, hon hade nästan 40 graders feber när det var som värst, lilla stackaren... Men nu börjar hon bli bättre igen! Hon fyller snart 1 år oxå, på självaste Lucia. Går så fort!! Apropå barn, GRATTIS MIA TILL DIN LILLE GOSSE!!! =) Det är ju nästan så jag blir sugen på entill snart :P.

Till helgen drar vi iväg till Örebro och hälsar på Mickes pappa och bonusmamma, bägge fyller år så vi ska fira dom lite först, sen ska vi äta sushi och dricka lite öl bara jag och Micke, efter det drar vi till Mickes syrra och förfestar och sen ut, så är det planerat iaf sen får vi ju se hur det blir! =)

I helgen som var så var vi på 30 års fest hos en kompis till Micke i kga. Hårdrockstema var det, jag hade ju på mig min svarta peruk vilket var väldigt lyckat, folk trodde jag hade färgat håret svart bara för temats skull :D. men det var riktigt trevligt iaf, vi spelade Buzz och Guitar hero, svårt men fan så kul! =)

Skriver igen om ett halvår eller så ;)
/MH

Hittat drömhuset!

Vi har nog hittat det tror jag, det kändes direkt att det huset kändes helt rätt såfort man kom in i det. Tälgstenskamin, stor fin grill utomhus, fint kök, fräscha tapeter och golv överallt, dubbelgarage + varmförråd. Nackdelen är att det var endel rum som var väldigt små, men vad gör det? Vi måste vänta i en hel vecka om inte längre innan budgivningen börjar. Det känns jobbigt! Och det var enheldel som var intresserade.. Håll tummarna för oss snälla! =)

Annars händer det inte så mycket, nästa helg ska vi se på hockey i löfbergs lila Arena, Mickes jobb betalar :P. Men det ska bli kul för vi ska gå på nöjes sen efteråt och käka partybuffé+ bowla, sen blir det väl lite partaj efteråt kan jag tro. Eller ja, dricka lite öl o så iaf =)
Nu ska jag kolla runt lite på nätet, sen blir det duscha och sova!

Här är huset om ni vill kika, men det ser MYCKET bättre ut i verkligheten!!

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/53504

Wiiihoooo, tradera!

image67

Jag har shoppat på tradera för första gången! En peruk, men visst var den snygg!? Ska ha den på en hårdrocksfest. Och kanske även när jag går ut =). Jag är skitnöjd!

Kollar på Idol och snälla!! Säg att Sam åker ut!!! Tycker inte han är bra alls!

RSS 2.0